På väg hemåt efter en bra vecka

Just nu sitter jag på båten på väg hem från Visby och en riktigt bra vecka i Almedalen. Jag är både trött och nöjd efter en vecka fylld med paneler, möten, seminarier, runda-bord-samtal och därmed mängder av intryck att smälta när nu båten gungar hemåt. Botkyrkabyggens fokus denna vecka har varit hållbar renovering och det är många som har visat stort intresse för vårt koncept under veckan.

En fördel när jag ska berätta för andra om vad vi gör är att jag tvingas ta fram det viktigaste, vara tydlig och kortfattad. Det har jag glädje av även på hemmaplan. Frågor och reflektioner från åhörare gör även att jag förstår vad som behöver förtydligas eller kanske analyseras på nytt i det vi gör. Det gäller att vara ödmjuk och beredd att ta emot goda råd, även om jag tycker vi har ett bra koncept. 

Nu väntar några veckors semester och det ska bli skönt. 

​​Jag önskar en riktigt trevlig helg och en skön sommar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s