Uppföljning, soppa och Seniorbo

Åter en vecka har passerat och jag kan konstatera att oktober månad är fullbokad. Jag har satt av tid varje månad under det kommande året för att träffa Botkyrkabyggens avdelningar/områden för att följa upp vår nya organisation. Dessa möten startade denna vecka och det har varit mycket intressant att lyssna på vad medarbetarna anser så här långt. Det är en månad sedan vi införde vår nya organisation, så det har med andra ord inte hunnit gå så lång tid sedan vi startade det nya. Samtidigt så har flera redan kunnat konstatera förändringar och förbättringar som är väl värda att notera och det gäller även att tidigt ha koll på sådant som ev inte fungerar som det är tänkt. Jag kommer att sammanställa synpunkterna efter varje månads genomgång så att alla i företaget kan få följa hur vi gemensamt anser att det går.

Jag fick även en jätte fin inbjudan till lokala hyresgästföreningen i Segersjö och deras sopplunch i onsdags. Det är Vera och hennes gäng som lagar gudomlig soppa och det var så trevligt och gott att få komma dit och äta lunch. Stort tack för det.

Jag har även fått en visning av vårt fantastiska konceptboende Seniorbo i Tumba. Det är Suzanne Ekstam som är ansvarig för seniorbo och som engagerar sig och sköter om detta på ett fantastiskt sätt. Tack Suzanne för en mycket bra och intressant guidning genom husen och jag känner mig stolt och glad över att vi kan erbjuda detta koncept.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s