360 grader

Den här veckan avslutar jag den andra omgången med uppföljningen av vår nya organisation.  Jag kan bara säga att det är en fantastisk erfarenhet att under ett par dagar få input om läget i verksamheten från alla medarbetare i hela organisationen. Jag får så mycket energi från helt fantastiska och djupt engagerade medarbetare och chefer.

Det finns mängder av engagemang, kreativitet och goda idéer samtidigt som vissa utmaningar blir allt tydligare när vi fördjupar diskussionen. Det handlar mycket om stressen i vardagen och känslan av att inte räcka till när man inte har full bemanning. Samtidigt hör och ser jag att både chefer och medarbetare tar tag i frågorna. Genom att jag kommer regelbundet och följer upp så blir det även ett tillfälle att berätta vad man har gjort sen sist vi träffades. Jag inser mer och mer att jag under dessa avstämningar även får en ”360-gradare” av hela organisationen. Det grepp jag nu får om vår verklighet och kan förmedla inom hela företaget på ett par dagar, har jag aldrig haft någonstans förut och det känns fantastiskt bra.

Innan jag går hem i eftermiddag kommer jag att publicera en sammanfattning av alla veckans möten på vårt intranät. Jag vet nu att den kommer att läsas av många i vår organisation. För vi är intresserade av varandra och hur andra delar av organisationen har det. Så ett stort tack för alla goda samtal denna vecka.

Nästa vecka fortsätter jag att föra dialogen, fast då i form av utvecklingssamtal.

Trevlig helg!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s