Vilket är ditt mål för 2018?

Nu så här den första februari är det hög tid att formulera årets personliga mål. För något år sedan lovade jag mig själv att vårda relationerna inom nätverket bättre. Jag bokade möten, luncher, AW, frukostar med människor jag ville komma närmare. Inte helt oväntat gav det gott resultat som jag haft stor glädje av.

I år tänkte jag ha som personligt mål att studera tre olika frågor kopplat till vår verksamhet lite mer ingående. Jag skulle vilja lära mig mer om belysningsteknik, för ljuset är så viktigt för oss människor – både inomhus och utomhus. Nästa utmaning är att jag vill djupdyka i samverkansentreprenader och studera dem mer ingående. Slutligen vill jag ta reda på hur det är att vara hyresgäst hos Botkyrkabyggen.

Jag återkommer med inlägg här på bloggen om dessa olika ambitioner och vad jag kommer fram till.

Vilket är ditt mål 2018? Jag har frågat Pernilla på vårt kundcenter i Tumba:

Den här veckan har jag lyssnat på inspirerande och lärorika föredragshållare från branschen under Strategitorgets Bygg- och Fastighetsdagar. Jag har även haft en spännande utvecklingsdag i ledarskap tillsammans med Botkyrkabyggens chefsgrupp. Vi kommer att ha ett antal utvecklingsdagar tillsammans under året. Vi har börjat med det ständigt aktuella och viktiga området jämlikhet, jämställdhet och mångfald.