En spännande höst

 

Nu är det redan september månad och året går in på sitt sista tertial. Fram till årsskiftet så ska vi bland annat hinna med att sammanställa ett delårsbokslut och en prognos, planera och budgetera hela nästa år, uppdatera vår allmännyttiga plan 2019-2021 och köra våra ”renoveringståg” med stambyten så att vi både ökar tempot och klarar ekonomin samtidigt.  Vi ska fördjupa och förtydliga vårt arbete med hållbarhet och koppla det till FN:s globala mål i Agenda 2030. Dessutom hoppas vi på att vår detaljplan för 115 nya bostäder i Alby har vunnit laga kraft innan årets slut, så att vi kan gå vidare och söka bygglov.  Hyresförhandlingarna är vi klara med, så den punkten har vi redan bockat av från Att-göra-listan.

tåg

Vi planerar en större trygghetskonferens i oktober tillsammans med hyresgästföreningen med ett par hundra deltagare. Dessutom blir det tre styrelsemöten, en företagskonferens och ytterligare ett antal kvinnor som nu i höst får påbörja sin resa hos oss och ingå i satsningen på jämställdhet och trygghet genom att städa och hålla rent i Fittja och Norsborg. Vårt interna effektiviserings- och utvecklingsarbete inom det vi kallar projekt Sirius går in i en ny fas och vi kan redan se ett klart förbättrat resultat efter cirka 8 månaders insats. Det mesta som sker inom Sirius är baserat på upptäckter och idéer från våra medarbetare. Det är just detta som ger projektet styrka, förankring och drivkraft. Jag upphör aldrig att förvåna mig över alla goda förslag som jag får ta del av när jag besöker alla avdelningar varannan månad.

Inför denna höst finns en beredskap att ta nästa steg för att fortsätta utveckla Botkyrkabyggen till ett föredöme i vår bransch.

Den här veckan träffades vi i företagsledningen för att planera och diskutera allt som ska göras framöver.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s