Först Almedalen – sedan en skön ledighet

Så drar det ihop sig till Almedalsvecka. Den där veckan som vi pratat om och planerat sedan i höstas. Allt som diskuterats – våra budskap, möjliga partners, var Botkyrkabyggen ska synas, vilket mål vi har med vårt deltagande, osv – allt det har nu landat. Allt är bokat och klart så nu är det bara att köra och leverera.

Jag kommer att delta i ett antal evenemang som andra arrangerar. Det är både publika seminarier och paneler, såväl som slutna så kallade runda-bords-samtal och enskilda möten. På tisdagen den 2 juli har Botkyrkabyggen sitt seminarium tillsammans med Stångåstaden från Linköping och Expressen. Temat är hållbarhet och Fredrik som är vd på Stångåstaden och jag får sällskap på scenen av Ebba Östlin (S) kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka och tidigare vice generalsekreteraren i FN Jan Eliasson. Vi ska bland annat prata om lönsamhet, hållbarhet och kopplingen mot Agenda 2030. Det ska bli så roligt och inspirerande att få göra detta tillsammans med dessa personer. Vilken ära att Jan Eliasson vill diskutera dessa viktiga frågor med oss! Seminariet sänds även på Expressen TV på expressen.se

Jag har ett välfyllt schema från måndag morgon till torsdag förmiddag och båten hem går vid lunch.

På torsdag bär det hem igen från Gotland. Trött och förhoppningsvis nöjd åker jag hem mot en semester. Jag kommer skriva fredagsbrevet på båten hem och summera alla intryck och erfarenheter från Almedalen 2019.

Sedan tar jag och fredagsbrevet semester några veckor och återkommer den 9 augusti.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s