En spännande höst ligger framför oss

Nu börjar allt fler komma tillbaka efter semestern. Det höga arbetstempot inför sommaren och ledigheten, gör att möjligheten till återhämtning under ledigheten är livsviktig. Jag tycker om att få höra berättelser om hur semestern varit, hur man har haft det och hur det känns att vara tillbaka. Vi tar nu sats inför en spännande höst där otroligt många olika saker ska ske.

Vi ska under september genomföra konferensen ”Hemma hos Allmännyttan”, tillsammans med Sveriges Allmännytta. Då kommer folk från hela landet och besöker Botkyrka för att prata om bland annat hållbarhet inom allmännyttan. Vi kommer att bjuda på ett spännande program som du kan se via länken här:

https://www.sverigesallmannytta.se/konferens/hemma-hos-allmannyttan-botkyrka-18-september-19-september-2019/#conference-program

Vår styrelse kommer under september att få en rundtur i vårt fastighetsbestånd och vi kommer i oktober att genomföra en företagskonferens med all personal där vi pratar om vår vision för varje stadsdel i Botkyrka. Vår allmännyttiga plan (affärsplanen) ska uppdateras för de kommande tre åren och vi kommer även att jobba med verksamhetsplaner och budget inför nästa år. I september kommer vi även att redovisa vårt andra delårsbokslut med en prognos för helåret 2019.

Jag kommer att delta på flera externa evenemang – bland annat Fastighetskvinnan den 4 september,  Dagens samhälles konferens den 18 september och kommunens ledarskapsdagar den 25 september. Jag deltar även i de bostadspolitiska samtalen tillsammans med representanter för de privata Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen. Vi ska diskutera trygghet och digitalisering och redovisa vår rapport i början av december.

I november kommer Botkyrkabyggens styrelse åka på studiebesök inom allmännyttan och vi har redan nu ett par företag som kommer på studiebesök till oss under hösten. Därtill kommer alla samtal med hyresgäster och bostadssökande, våra stambyten som omfattar omkring 450 lägenheter i år, alla underhållsåtgärder och alla de viktiga insatser som sker på temat rent, snyggt och tryggt. Vi kommer att träffa företrädare för föreningslivet, kommunen, Hyresgästföreningen, entreprenörer och leverantörer.

Kort sagt – vi har massor av roliga och spännande saker att ta tag i denna höst.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s